ContactgegevensBouwselect Groningen
Friesestraatweg 191
9743 AC Groningen

T: 050 5774375
E: info@bouwselect.nl
I: www.bouwselect.nl


Bedrijfsinformatie

Bouwselect Groningen

Over Bouwselect

Bouwselect bemiddelt in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring. Maar ook voor ambitieuze starters en gedegen professionals hebben we ook meer dan genoeg mogelijkheden. Met onze twee vestigingen in Groningen en Leeuwarden zitten we midden in het werkgebied Noord-Nederland. Dat wil dan niet zeggen dat ons netwerk na Zwolle voor ons ophoudt, integendeel.

Bouwselect weet ook kandidaten in de randstad te werven die graag naar het Noorden (terug) willen. Wij vinden dat logisch: het is hier prachtige wonen en leven. En er zijn veel interessante projecten in de bouw en minstens zoveel aantrekkelijke opdrachtgevers om voor te werken.

Deskundigheid
Persoonlijk, nuchter en eerlijk. Dat zijn de kernwaarden in onze dienstverlening. We zijn betrokken bij de mensen voor wie we werken en kennen het werkveld door en door. Onze accountspecialisten, allen minimaal HBO geschoold, beschikken over ervaring in en affiniteit met techniek.

Mensenkennis
Arbeidsmarktbemiddeling is bij uitstek mensenwerk. Niet onze computer maakt de match, maar onze mensen doen dat. We luisteren. Natuurlijk, het CV van de kandidaat is belangrijk. Maar we willen weten wat iemands drijfveren zijn. En, wat heeft u eigenlijk te bieden als werkgever? Dit achterhalen en eerlijk bespreken bepaalt of de match duurzaam resultaat oplevert.

Persoonlijk en betrokken
Wij doen wat we moeten doen: we werken snel, deskundig en resultaatgericht. We hebben verstand van de markt en de mogelijkheden.

We zijn geïnteresseerd in de specialist die ook meer kan betekenen dan zijn diploma’s laten zien. Onze uitdaging is om nieuwe kansen te creëren, voor werkgever én kandidaat.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Vind een bedrijf in Noord Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-NoordNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-NoordNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!