ContactgegevensDe Graaf Technisch Personeel
Hazenweg 84
7556 BM Hengelo

T: 074 - 250 04 00
E: n.pril@degraaf.nl


Bedrijfsinformatie

De Graaf Technisch Personeel

Technici met gouden handjes lopen bij ons snel binnen! Ervaar DeGraaf Technisch Personeel als jouw werkgever en maak kennis met de diverse spraakmakende, uitdagende techniekgerelateerde opdrachtgevers bij jou in de buurt!

DeGraaf Technisch Personeel stelt al sinds 1989 technisch personeel beschikbaar. Wij bemiddelen uitvoerend personeel in de Elektrotechniek, Werktuigbouw, Installatietechniek (E&W), Bouw, Civiel, de (Petrochemische) Industrie en meer…
Naast het bemiddelen van technisch personeel begeleiden we de sollicitatieprocedure bij de opdrachtgever en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkelingen door middel van opleidingen.

Onze consultants zijn technische specialisten omdat ze zelf uit de techniek afkomstig zijn en de taal van de “technici” daarom uitstekend spreken. Om door te kunnen gaan met het plaatsen van kwalitatief goed personeel is DeGraaf continu op zoek naar techneuten in de breedste zin van het woord. Informeer bij hen eens verder over alle mogelijkheden en laat je vertellen welke interessante uitdagende banen we momenteel hebben aan te bieden.

Vast dienstverband
Zodra we jou detacheren bij een opdrachtgever betreft dit in het algemeen projecten voor langere tijd. Bij gebleken geschiktheid leidt dit vaak al binnen een zeer korte termijn tot een vaste baan bij DeGraaf Technisch Personeel! Zodoende krijg je al snel zekerheid ten aanzien van je inkomen.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Vind een bedrijf in Noord Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-NoordNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-NoordNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!