ContactgegevensDJ RTV Media Producties
Carlierstraat 16
8919 BB Leeuwarden

T: 06 22 51 32 36
E: info@dickjansen.net
I: http://www.dickjansen.net/


Bedrijfsinformatie

DJ RTV Media Producties

Dick Jansen

Heeft in de afgelopen 18 jaar gewerkt als TV programmaker Radio - TV verslaggever, itemregisseur, stemacteur en producent van bedrijfs-,voorlichtingsfilms voor communicatie en marketing, reportages, docu’s.
Opdrachtgevers zijn o.a. SBS, RTL, Endemol, TROS, Omrop Fryslân, TV WEST, AVRO, NOS, ZDF, CCTV Canada, Pro-Time. Tevens zat hij ook in de mediamagement teams tijdens de Olympische spelen van Turijn, Beijing en Vancouver.

Flexibiliteit en snelheid staan voorop als het gaat om uw video. Maar een bijzonder goed contact met de opdrachtgever is de basis van een perfect eindproduct. En daarom denk ik graag mee.

U heeft een video nodig...
U wilt een Web-, bedrijf-, jubileum- of verenigingsfilm, videopresentatie, of een bedrijfsjournaal maar hoe? Een hoge kwaliteit videoproductie kan met de juiste kennis, apparatuur en ervaring al voor een laag budget en wordt daardoor voor u aantrekkelijk. De gehele productie van een video kunnen wij voor u verzorgen: Productie, script, draaiboek, camerawerk (zelfregisserende cameraman), monteren en afleveren. Alles wat er voor een videoproductie nodig is, kennis, apparatuur en ervaring is voor handen. Mocht het nodig zijn dan kunnen we meerdere professionals inhuren voor uw video productie.

Maar hoe pakt u het aan?
U neemt contact met ons op en we bespreken uw wensen. Daarna krijgt u een concept van de productie en een prijsopgave. Samen met u wordt dan het script, draaiboek en een planning gemaakt. Na het opnemen komt de montage en leveren we de productie naar uw wensen af. Een webfilm kan al dezelfde dag online staan!

Video maakt een ingewikkeld te vertellen verhaal een stuk eenvoudiger om uw boodschap duidelijk te communiceren. Meer bezoekers die langer op een pagina blijven door uw video’s. Door de optimale werking van webfilms krijgen uw klanten meer informatie en stijgt de verkoop. Door vaker en langere bezoeken van uw website stijgt u ook in de Google ranking. De filmpjes worden snel gedeeld via de sociale media waardoor u weer meer naamsbekendheid krijgt.

Radio Commercial
Vaak is een commercial maken maatwerk. Maar kan ook snel geproduceerd worden!
Hoe het werkt? U mailt mij uw tekst en ik neem contact met u op om de juiste sfeer van de spot te bepalen. De spot kan "kaal" aangeleverd worden zodat u de verdere bewerking kunt doen. Wilt u een complete spot hebben? Dan kan dat natuurlijk ook.

Ik daag u uit!
Als u contact met mij opneemt dan zet ik uw ideeën om in beeld en geluid!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Vind een bedrijf in Noord Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-NoordNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-NoordNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!