ContactgegevensFranciscus Gasthuis & Vlietland
Vlietlandplein 2
3118 JH Schiedam

T: 010 461 6161
E: h.lalleman@franciscus.nl
I: http://www.werkenbijfranciscus.nl/

Aantal medewerkers: 4200

Bedrijfsinformatie

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en bijna driehonderd specialisten. Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de omgeving van Rotterdam, in een gastvrije en veilige omgeving. Dit wordt bevestigd door het topklinische status (STZ) van Franciscus Gasthuis in Rotterdam en het seniorvriendelijke keurmerk van Franciscus Vlietland in Schiedam.
Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collega’s. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn de spil binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland. In een tijd waarin de maatschappelijke druk op efficiënt werken, de kwaliteit van zorg en de dienstverlening toeneemt, is het extra belangrijk om medewerkers, die met passie en betrokkenheid werken, te waarderen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat goed werkgeverschap het uitgangspunt is bij alle activiteiten en beleidsvoornemens op personeelsgebied. Franciscus Gasthuis & Vlietland investeert in zijn medewerkers – voor nu en in de toekomst - door middel van een daadkrachtig personeelsbeleid, waarbij de focus ligt op goede arbeidsvoorwaarden, scholing en ontwikkeling.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Vind een bedrijf in Noord Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-NoordNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-NoordNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!