ContactgegevensIP Computer Trainining Centrum
Icarusweg 8a
8938 AX Leeuwarden

T: 058 302 0013
E: leeuwarden@ipctc.nl
I: http://www.trainingcentrumleeuwarden.nl/

Aantal medewerkers: 2

Bedrijfsinformatie

IP Computer Trainining Centrum

Met het zeer succesvolle individuele leersysteem verzorgt IP Leeuwarden Microsoft computer trainingen voor Overheid en Bedrijfsleven.

Voor basis, gevorderden als ook expert trainingen kunt u bij ons terecht.

We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen voor informatie om een eerste training mee te maken. Dit verplicht u tot niets en is uiteraard gratis.

Wij zijn dagelijks geopend van 8:00 tot 17:00 uur. In de avonduren op afspraak. Voor meer informatie, of onze uitgebreide kleurenfolder, kunt u contact opnemen met ons via eamil of telefoon. leeuwarden@ipctc.nl, tel: 058 302 0013

Wij verzorgen ook computer trainingen op locatie of in-company. Daarbij kunnen wij ook zorgdragen voor alle benodigde (computer) apparatuur.
Erkend Diploma

Met een training van IP Computer Training Centrum Leeuwarden vergaart u extra kennis en een erkend diploma, waardoor u meer kansen heeft op de arbeidsmarkt. U mag trainen totdat u voldoende kennis heeft om het examen af te leggen en het diploma te behalen. Na afloop van uw training is er ook nog ondersteuning. U krijgt gratis ondersteuning van 30 minuten via TeamViewer, een programma waarbij u op afstand geholpen wordt. Daarnaast is er na een half jaar een gratis terugkomdag, om het geheugen weer op te frissen.

Uw voorgangers hebben de trainingen over het algemeen niet alleen als zeer leerzaam, maar ook als erg plezierig ervaren. Wij geloven in onze toegevoegde waarde, waarmee u zelf uiteindelijk sneller kunt werken met de computer. Mocht u er geen voordeel bij hebben, krijgt u het cursusgeld terug.

Bij u op locatie

Mocht u graag de training volgen op uw eigen locatie, dan is dat mogelijk vanaf vijf cursisten. Ook in dit geval geldt weer, geen extra kosten!

Vrijwel al de cursussen zijn aftrekbaar voor de belastingen en kosten 350 euro per stuk. Omdat wij in onze opleidingen geloven, mag u de waarde van de cursus bepalen. Het verschil wordt verrekend. Wist u dat IP Computer Training Centrum in 1914 opgericht is en marktleider is op het gebied van Microsoft trainingen?

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Vind een bedrijf in Noord Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-NoordNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-NoordNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!