ContactgegevensOIM
Balkendwarsweg 5
9400 AE Assen

T: (0592) 394260
E: info@oim.nl
I: https://www.oim.nl


Bedrijfsinformatie

OIM

Sinds 1981
Van één locatie in Haren naar vestigingen in heel Nederland
Rond 1970 waren revalidatieartsen van het Academisch Ziekenhuis Groningen en het revalidatiecentrum Beatrixoord ontevreden over het lage aanbod van prothesen en orthesen in het Noorden. Zij zochten contact met revalidatiecentrum het Roessingh in Enschede, en startten een dependance in Groningen.

29 vestigingen in heel Nederland
Om aan de vraag te kunnen voldoen, verspreidden we ons van 1984 tot heden over het hele land. We namen bedrijven over en startten zelf nieuwe vestigingen.

Ruim 400 medewerkers en 29 vestigingen
Sinds het najaar van 2004 heet ons bedrijf OIM Orthopedie. Deze naam sluit meer aan op onze werkzaamheden. Inmiddels werken ruim 400 medewerkers in tientallen functies op onze 29 vestigingen door heel Nederland.

Eigen expertisecentra
Wij zijn trots dat wij door een aantal zorgverzekeraars gecontracteerd zijn als expertisecentrum voor prothesiologie en orthesiologie. Dit betekent dat wij voldoen aan hun strenge kwaliteitscriteria en dat onze adviseurs voldoen aan alle gestelde opleidingseisen en zeer ervaren zijn. Wij werken nauw samen met specialisten en paramedici in multidisciplinaire behandelteams. Onze expertisecentra werken samen met vooraanstaande universiteiten aan wetenschappelijk onderzoek.

Alle specialisten onder één dak
Wij hebben verspreid door Nederland onze eigen vestigingen. Op de meeste hiervan vind je al onze specialisten onder één dak. Van podotherapeut en adviseur therapeutisch elastische kousen tot orthopedisch schoentechnisch adviseur en orthopedisch instrumentmaker. Daarmee garanderen we snelle en korte lijnen. Zodat je snel geholpen bent.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Vind een bedrijf in Noord Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-NoordNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-NoordNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!