ContactgegevensSollicitatiedokter
Bastion 29
1705MS Heerhugowaard

T: 06 - 39 026 536
E: info@sollicitatiedokter.nl
I: www.sollicitatiedokter.nl


Bedrijfsinformatie

Sollicitatiedokter

Sollicitatiedokter is een website die zich richt op de ondersteuning van sollicitanten gedurende het volledige sollicitatieproces.


Zoals Aristoteles al zei: complexe fenomenen hebben vaak een complexe verklaring. De simpele verklaringen voor complexe fenomenen zijn meestal onzin. De sollicitatieprocedure is ook een complex sociaal fenomeen en ontkomt helaas dus ook niet altijd aan ingewikkelde verklaringen.


Er bestaat dan ook geen blauwdruk voor gegarandeerd succes bij het solliciteren. Wat we wel weten, is welke factoren een positieve invloed hebben op het eindresultaat. Wanneer we genoeg van deze variabelen op een goede manier kunnen beïnvloeden, kunnen we jou steeds een stapje dichter bij de perfecte sollicitatie brengen.


Sollicitatiedokter is er voor iedereen, van jong tot oud, van student tot ervaren werknemer en in alle lagen van de bevolking. Iedereen die werkt komt vroeg of laat in aanraking met het fenomeen solliciteren. Niet iedereen heeft hier intensieve persoonlijk begeleiding bij nodig. Sommigen hebben aan een simpel steuntje in de rug genoeg en een aantal goede tips voldoende om zich met succes te kunnen storten op het sollicitatie-avontuur. Voor hen is er Sollicitatiedokter.


De personen die het meest succesvol zijn bij het solliciteren, zijn de personen die de grootste positieve invloed weten uit te oefenen op de variabelen van de sollicitatieprocedure. Het is ons doel om jou te leren hoe je dit kunt doen.


Wat vragen wij hiervoor in ruil? Helemaal niets.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Vind een bedrijf in Noord Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-NoordNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-NoordNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!