ContactgegevensWOODSelect Assen
Lauwers 14
9405 BL Assen

T: 088 850 4175
E: info@woodselect.nl
I: http://www.woodselect.nl/


Bedrijfsinformatie

WOODSelect Assen

Wij hebben locaties in Assen, Zwolle, Leeuwarden en Den Bosch.

Hieronder de gegevens van WOODselect voor sollicitanten

Flexibiliteit

Jij bepaalt je eigen toekomst! Wij geven je de mogelijkheid om vanuit een dienstverband een bijdrage te leveren aan interessante projecten en uiteenlopende functies uit te oefenen. Hierdoor leer je verschillende opdrachtgevers kennen en raak je bekend met diverse culturen en werkwijzen. Zo ben je in staat om in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen. Iets wat zal bijdragen aan het versnellen van je marktwaarde én dus ook je carrière. Of misschien ben je op zoek naar een vaste baan. Wij helpen je hem te vinden.

Werkwijze

We houden rekening met je wensen en ambities. Deze worden tijdens een persoonlijk gesprek met jou in kaart gebracht. Aan de hand hiervan gaan we voor je aan de slag. Een opdracht wordt vooraf met je doorgesproken en als we op dezelfde golflengte zitten, volgt een gesprek met onze klant. Pas je binnen het functieprofiel, dan doen we je een voorstel. Vanzelfsprekend horen hier een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket bij, waaronder een pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een employee en personal benefits pakket, wat je de mogelijkheid geeft om zonder verplichting aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectieve verzekeringen af te sluiten. Door het collectieve karakter kunnen we je aantrekkelijke kortingen bieden, bijvoorbeeld een woonpakket, reispakket en vervoerspakket.Hieronder de gegevens van WOODselect voor opdrachtgevers:

Flexibiliteit

U heeft extra capaciteit nodig! Wij maken het voor u mogelijk om ziekte en plotselinge pieken in uw orderportefeuille op te vangen, zonder dat dit blijvende invloed heeft op uw personeelsbudget. Er hoeft dus geen permanente lastenverzwaring op te treden bij het aanvaarden van extra opdrachten of orders.

Wanneer u extra capaciteit nodig heeft dan kunnen wij de werving van personeel uit handen nemen. En ook voor een structurele invulling van een vacature of het uitbesteden van de loonadministratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze

Aan de hand van het gewenste functieprofiel gaan we voor u aan de slag. Bij het aannemen van een opdracht zetten wij mensen projectmatig in. Dit alles doen we voor u op basis van no cure no pay, tenzij we vooraf anders overeenkomen. Wij zijn u graag van dienst!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Vind een bedrijf in Noord Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-NoordNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-NoordNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!