Vind jouw baan op de regionale vacaturebank NoordNederland

Woon je in de regio Noord Nederland en ben je op zoek naar een baan, stage, opleiding, vakantiewerk in de regio Drenthe, Friesland, Groningen of op de Waddeneilanden? Dan ben je hier zeker op de juiste regionale vacaturebank. Zat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je dan in en laat je cv achter.

Waarom af en toe inloggen en cv aanpassen?

Onder de tab hoe werkt het vind je meer informatie.
Niet vergeten jouw cv regelmatig te updaten. Inloggen betekent dat je weer helemaal boven aan de lijst van werkzoekenden terecht komt. (Je wordt dus als 1e gezien!) Een baan gevonden? Meld je dan even af. Is wel zo netjes want bedrijven balen net zo van een kandidaat die niet meer geïnteresseerd is in een vacature als jij van een online vacature die ingevuld is. Wij proberen beide te voorkomen dus werk er aan mee.

Aanmelden e-mail service

Jouw vacature niet gevonden? Meld je dan aan voor de e-mail service.

Sociale rubrieken

Wij willen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt iets bieden, en roepen bedrijven dan ook regelmatig op om vacatures werken naar vermogen, 45+ banen, of Wajong banen te plaatsen. Misschien wil jij ook sociaal zijn en iemand helpen? Dan kun je bij ons terecht voor een leuke vrijwilligersbaan?

Banen voor zelfstandigen

Je zou ook op zoek kunnen zijn naar een uitdaging in de sector ZZP, freelance of franchise. Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Schrijf je in en ga op zoek naar een leuke vacature in de regio Friesland, Groningen en Drenthe.

Voor info over hoe je moet solliciteren, een bedrijf in de re-integratie, de sociale dienst, het UWV en nog veel meer van dit soort bedrijven vindt je onder het tabblad partners.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe