Waddeneilanden

Werkgevers zoeken personeel voor de Waddeneilanden

Vooral in de zomermanden zijn op de verschillende Waddeneilanden veel vacatures. Vaak betreft dit tijdelijke banen. Vacaturebank Noordnederland heeft een speciale rubriek in het leven geroepen om werkgevers te helpen bij het zoeken naar geschikt personeel. Verder proberen we zoveel mogelijk samen te werken met de lokale media om gezamenlijk scherpe tarieven neer te leggen voor de werkgevers. (krant, kabelkrant). Verder werken wij samen met de hoge scholen, opleidingscentra, universiteiten etc om de vacatures te verspreiden onder de studenten, aangezien deze graag in de zomermanen op de Waddeneilanden werken. De eilanden Texel, Vlieland, Ameland, Terschelling en Schiermoonikoog zijn erg geliefd als vakantiewerk.

Vooral in de zomermaanden is op de verschillende Waddeneilanden veel personeel nodig. Vaak betreft dit tijdelijke vacatures. Hierdoor is er een groot personeelsverloop en jaarlijks dient er weer nieuw personeel geworven te worden. Vacaturebank Noord Nederland biedt een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. Hiervoor hebben we een speciale rubriek voor de Waddeneilanden in het leven geroepen. Verder proberen we zoveel mogelijk samen te werken met de lokale media om gezamenlijk scherpe tarieven neer te leggen voor de werkgevers. (krant, kabelkrant) Ook zoeken we zoveel mogelijk contact met hogescholen, opleidingscentra, universiteiten etc. om de vacatures te verspreiden onder studenten, aangezien deze graag de vacatures in de zomermaanden invullen.

Wilt u uw vacatures plaatsen betreffende - werken op de Waddeneilanden - op Vacaturebank Noord Nederland, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Indien u vacatures plaatst wordt ook uw bedrijfsprofiel, inclusief logo op de website gezet.

Vacatures plaatsen :

Voor Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog.
Alle Waddeneilanden staan genoemd onder de verschillende rubrieken bij het tabblad vacatures. Onder de reguliere rubrieken ziet u de eilanden afzonderlijk van elkaar genoemd. Als u daar op klikt ziet u de vacatures per eiland.

Ben je op zoek naar een baan, vacature of vakantiewerk op de Waddeneilanden?

Heb je er al eens aan gedacht om op de Waddeneilanden te gaan werken? Zon, zee, strand en dan een leuke baan op de prachtige eilanden Terschelling, Texel, Ameland, Vlieland of Schiermonnikoog. Hier zijn vooral in de zomermaanden veel banen. Denk hierbij aan vacatures in de horeca, toerisme, detailhandel etc. In de speciale rubriek Wadden eilanden verzamelen wij de vacatures die op de verschillende Waddeneilanden aangeboden worden. Zit de vacature die je zoekt er niet bij? Schrijf je dan in voor de e-mail service.