Bedrijfsprofielen (24)
<<   Pagina 1 van 12    >>  

arbeids-contract.nl

U bent op zoek naar een goede nieuwe arbeidscontract?
U bent voornemens een nieuwe werknemer in dienst te nemen?

Stel dan uw arbeidscontract op via onze website en voorkom juridische conflicten met uw werknemer. Arbeids-contract.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van arbeidscontracten. Ons team bestaat uit juristen en arbeidsrechtspecialisten. Onze arbeidscontracten zijn waterdicht en maatwerk, zodat u met een gerust hart nieuwe werknemers in dienst kan nemen.
Met behulp van een online vragenlijst en een intelligent juridisch systeem stellen wij arbeidscontracten op. Na het doorlopen van de online vragenlijst wordt binnen 15 minuten het arbeidscontract per e-mail toegestuurd. De vragen beantwoorden duurt slechts 10 minuten. Indien er een cao binnen op uw bedrijf van toepassing is toetsen onze juristen binnen 1 werkdag uw arbeidscontract aan de toepasselijke cao.

Beantwoord de vragen en wij stellen uw maatwerk arbeidscontract op!

Levering binnen 15 min (per e-mail)
Word-document: eenvoudig aanpassen
Juridische ondersteuning
Duidelijke prijs: € 49,-

Roomweg 64
7523 BG Enschede


I: www.arbeids-contract.nl/in/vacaturebank


Autohus Haren

Van harte welkom bij Autohûs Haren, dé Volvo specialist van het noorden!

Bij Autohûs Haren treft u kwaliteit en service op maat. Er wordt met veel enthousiasme en deskundigheid gewerkt in een open sfeer.

Autohûs Haren is gespecialiseerd in het merk Volvo. Het personeel staat klaar om u advies op maat te geven omtrent het kopen van een occasion. Naast de verkoop van occasions, is er een moderne werkplaats aanwezig. Hier werkt een team met de modernste apparatuur om uw Volvo in topconditie te houden.

Daarnaast is Autohûs Haren aangesloten bij de Bovag. Dat betekent voor u als klant, dat het bedrijf volgens de voorwaarden van de Bovag werkt. Dit geldt voor de aankoop en/of het onderhoud van uw auto.

Op de site kunt u informatie vinden over de service en onderhoud die geleverd wordt en de occasions die voorradig zijn. Daarnaast is er Volvo gerelateerde informatie te vinden in de ‘sidebar’. Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten.

Nogmaals, van harte welkom bij Autohûs Haren!

Team Autohûs Haren

Felland 2
9753 TA Haren

T: 050 5343639
E: info@autohus.nl
I: http://www.autohus.nl/


<<   Pagina 1 van 12    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.