Bedrijfsvideo (1)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

Jan Keidel Beeldmaker

Bedrijfspresentatie

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. En dat geldt in het huidige digitale tijdperk zelfs meer dan ooit. Beeld is voor bedrijven dus ook dé manier om klanten te laten zien wat hun kwaliteiten zijn. Geen lange teksten, maar met een pakkende, doelgerichte boodschap voor o.a. een web video.

Er komt steeds meer vraag naar verspreiding op USB stick voor promotionele doeleinden. Beeldmakers biedt de mogelijkheid deze te personaliseren door een opdruk of logo op de USB stick te printen.
De bedrijfspresentatie op de USB stick kan gelocked worden zodat de eindgebruiker deze niet zomaar kan verwijderen.

Staat u wel eens op een beurs? Trek dan de aandacht met een beursjournaal van uw eigen stand, laat beursbezoekers voor de camera vertellen wat zij van de beurs vinden. Beeldmakers maakt hier een montage van en zet het filmpje voor u op Youtube.

EasyCast-Narrowcasting 24 uur per dag uw eigen TV kanaal. Toon uw advertenties, uw acties of elke andere vorm van informatie eenvoudig en direct op het beeldscherm. Geschikt voor wachtkamers, sportkantines, hotels, horeca, showrooms, winkels, theater, kantoor. Vraag de digitale folder aan.

Mail of bel vrijblijvend naar info@jankeidel.nl
M: 06-313 79 762
W: www.jankeidel.nl

De Streek 57
8407 EH Terwispel

T: 06-313 79 762
E: info@jankeidel.nl
I: www.jankeidel.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.