Opleidingsbedrijven (4)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

Fid Uitzend

Een leuke baan is dichter bij dan je denkt. FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, vakantiewerk of bijbaan, FID vindt de baan die bij je past!

Inschrijven en aan het werk
Wij doen ons best om een passende baan voor je te vinden. Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek wat je graag zou willen doen, welke ervaring je al hebt en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen we je ook om je referenties, zodat we inzicht krijgen in jouw werkverleden.

Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar een passende functie, bij één van onze opdrachtgevers. We gebruiken hiervoor onze actuele database en ons netwerk. Mochten we een passende functie hebben gevonden dan stellen we je voor bij de oprachtgever. Als de opdrachtgever positief is wordt je uitgenodigd voor een gesprek, in sommige gevallen kun je direct aan het werk. Het doel is om tot een perfecte match te komen tussen jou, een functie en een bedrijf.

Een actieve houding stellen wij zeer op prijs. Neem regelmatig contact met ons op. Bijvoorbeeld voor wijzigingen in je beschikbaarheid, het wijzigen van persoonlijke gegevens of om aanvullende informatie voor je CV door te geven. Bezoek ook regelmatig onze website voor het actuele vacature aanbod. Voordat je aan het werk gaat kom je eerst bij ons langs op kantoor voor het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst en het in ontvangst nemen van de werkbriefjes.

Nautilusstraat 1c
7821 AG Emmen

T: 0591-575111
E: tessa@fiduitzend.nl
I: www.fiduitzend.nl


Goflex

Goflex is een snelgroeiend landelijk opleidingsbedrijf in de techniek, en sinds de start in 2006 uitgegroeid tot één van de grootste en beste leerbedrijven van Nederland.

Je gaat gewoon naar een ROC bij jou in de buurt voor de theoretische opleidingen, maar het grootste deel van de week ga je werkend leren, in de praktijk bij Goflex.

Rouaanstraat 21
9723 CB Groningen

T: 088 1600 500
E: r.v.beek@ditbouwentechniek.nl
I: http://www.goflex.nl/leren-en-werken-in-de-techniek


<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.