Sollicitatietrainers (4)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

cv-coach.nl

Als P&O-er heb ik de afgelopen jaren duizenden cv’s door mijn handen gehad. Duizenden waarvan slechts een enkeling mij wist te overtuigen een uitnodiging te versturen voor een kennismakingsgesprek. Soms erg frustrerend, want ik ben er van overtuigd dat er genoeg gekwalificeerde kandidaten rond lopen. Helaas weet niet iedere kandidaat dit op papier voldoende over te brengen.
Langzaam ontstond het idee om te starten als CV Coach. In de tijd van de economische crisis komen steeds meer mensen terecht in een reorganisatie en moeten ze op zoek naar een nieuwe baan. De CV Coach biedt verscheidende diensten aan om werkzoekenden succesvol te laten solliciteren. De kracht van de CV Coach ligt in het feit dat de wijze van solliciteren wordt beoordeeld door de ogen van een ervaren P&O-er/recruiter die uit jarenlange praktijkervaring weten waar met name op gelet wordt gedurende de sollicitatieprocedure.

Meidoornlaan 5
7875 BM Exloo


E: info@cv-coach.nl
I: http://cv-coach.nl/contact/


Sanders Coaching

Sanders coaching en De Juiste Tekst

Communicatie is de rode draad die alle activiteiten verbindt die Sandra Sanders sinds het afronden van haar studie Romaanse Talen & Culturen (1993) heeft ondernomen. Van communicatie met andere culturen (vloeiend Frans en Italiaans) en communicatie via de geschreven media (jarenlange werkervaring in de journalistiek, grotendeels als hoofdredacteur) tot communicatie in haar hoedanigheid als coach voor mensen met loopbaanvragen, stress- en burn-outklachten. Ze geeft trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en (werk)stresshantering en –preventie.

Naast haar coachingspraktijk Sanders coaching heeft zij samen met Hans van Eeden tekstbureau De Juiste Tekst. Hulp bij het schrijven van sollicitatiebrieven is een van de diensten die De Juiste Tekst aanbiedt. (www.dejuistetekst.nl)

Dorpsstraat 40
8437 PB Zorgvlied

T: 06 25 22 67 38
E: info@sanderscoaching.nl
I: www.sanderscoaching.nl


<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.