Ben je werkzoekend?

Klik hier voor onze meeste gestelde vragen voor werkzoekenden

Klik hier voor hulp
Ben je een werkgever?

Klik hier voor onze meeste gestelde vragen voor werkgevers

Klik hier voor hulp

Help voor werkgevers

Wat is je vraag?

21 resultaten

Het kan zijn dat deze e-mail in uw spam terecht is gekomen. Het kan ook zijn dat er een typfoutje zit in het door u opgegeven e-mailadres. Zo niet, neem dan contact met ons op via info@jobit.nl.

Klik op de inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul hier het e-mailadres van uw account in en klik op ‘Herstel wachtwoord’. Er wordt een herstelmail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Klik op de link in de herstelmail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Lukt het nog niet? Neem dan contact met ons op via info@jobit.nl.

Ga in uw account naar ‘Mijn gegevens’. Hier kunt u uw gegevens wijzigen.

Ga in uw account naar ‘Mijn gegevens’. Onderaan staat de optie om uw account te verwijderen. Let op: dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Ja, meerdere werknemers kunnen gebruikmaken van 1 account. Ga in uw account naar ‘Gebruikers’. Hier kunt u meerdere gebruikers toevoegen. Alle extra gebruikers hebben wel minder rechten dan de beheerder.

Er zijn verschillende manieren om vacatures op de website te plaatsen. De opties zijn:

-         XML-feed: via de URL-link van de XML-feed kunt u vacatures plaatsen op Vacaturebank Noord Nederland. Dit kunt u doen in uw account onder ‘Feed’ of ‘Vacatures’. De feed wordt elk uur opnieuw ingeladen, zodat aanpassingen, nieuwe vacatures of vacatures die verwijderd zijn ook bijgewerkt worden op Vacaturebank Noord Nederland.

-         Handmatig vacatures plaatsen: ga in uw account naar ‘Vacatures’ en klik op ‘Vacature toevoegen’. Hier ziet u de optie om handmatig vacatures te plaatsen. Zo kunt u zelf alle vacatures handmatig toevoegen. Hierbij moet u wel zelf wijzigingen door blijven voeren wanneer een vacature wijzigt of ingevuld is.

-         Multiposter: via multiposters zoals Vonq (InGoedeBanen), Multiposter en RecruitmentTechnologies is het ook mogelijk om vacatures te plaatsen op Vacaturebank Noord Nederland. Interesse in plaatsen via een multiposter? Neem dan contact met ons op via info@jobit.nl.

-         Scraper: via de scraper is het mogelijk dat wij al uw vacatures van de website kopiëren en op Vacaturebank Noord Nederland plaatsen. Elke 24 uur zal automatisch uw site weer langsgelopen worden om zo aanpassingen, nieuwe vacatures of verwijderde vacatures ook op Vacaturebank Noord Nederland bij te werken. Interesse in het plaatsen van vacatures via de scraper? Neem dan contact met ons op via info@jobit.nl.

Er zit geen tijdslimiet aan vacatures op onze website. Wanneer u vacatures via een XML-feed, multiposter of scraper op Vacaturebank Noord Nederland plaatst, dan zullen deze afhankelijk van de gebruikte methode elk uur of elke 24 uur bijgewerkt worden. Wanneer een vacature niet meer op uw website staat, zal deze automatisch ook van Vacaturebank Noord Nederland gehaald worden. 

Als u vacatures handmatig op Vacaturebank Noord Nederland plaatst, dan blijven de vacatures net zo lang staan tot u deze zelf verwijdert of uw account verwijdert.

Wanneer u vacatures via een XML-feed, multiposter of scraper op Vacaturebank Noord Nederland plaatst, dan zullen deze afhankelijk van de gebruikte methode elk uur of elke 24 uur bijgewerkt worden. Wanneer een vacature op uw website is aangepast, zal deze vacature automatisch ook op Vacaturebank Noord Nederland worden aangepast. 

Als u handmatig vacatures heeft geplaatst, kunt u deze zelf ook handmatig aanpassen. Dit kunt u doen in uw account onder ‘Vacatures’. Klik op ‘Opties’ achter de vacature en klik vervolgens op ‘Bewerken’.

Wanneer u vacatures via een XML-feed, Multiposter of Scraper op Vacaturebank Noord Nederland plaatst, dan zullen deze afhankelijk van de gebruikte methode elk uur of elke 24 uur bijgewerkt worden. Wanneer een vacature op uw website is verwijderd, zal deze vacature automatisch ook van Vacaturebank Noord Nederland af worden gehaald. Als u handmatig vacatures heeft geplaatst of de vacature alleen van Vacaturebank Noord Nederland wilt verwijderen, dan kunt u zelf vacatures handmatig deactiveren. Dit kunt u doen in uw account onder ‘Vacatures’. Klik op ‘Opties’ achter de vacature en klik vervolgens op ‘Deactiveer’.

Nee, dit is niet mogelijk. Onze vacaturebank werkt zonder gesponsorde resultaten. Dit betekent dat de meest relevante vacature voor de opgegeven zoektermen als eerste getoond wordt.

Wanneer er een sollicitatie op uw vacature is binnengekomen, zult u hiervan een e-mail ontvangen. In deze mail zit een link om de gegevens van de sollicitatie in te zien. In uw account kunt u naar ‘Sollicitaties’ gaan om de gegevens te bekijken. Hier staat een overzicht van alle sollicitaties. Op de pagina van de sollicitatie is het ook mogelijk een chat te beginnen met de sollicitant.

Heeft u een premiumpakket waarbij mensen rechtstreeks via uw eigen website solliciteren? Dan krijgt u deze sollicitaties op uw gebruikelijke manier binnen.

Afhankelijk van uw abonnement kunt u de cv's van kandidaten inzien. Deze vindt u terug in de portal onder het kopje "kandidaten". Door gebruik te maken van de filters vindt u snel uw ideale kandidaat.

Op onze website is het mogelijk om een chat te starten met de sollicitant. Gaat uw voorkeur hier niet naar uit? Het is ook mogelijk het cv van de sollicitant te downloaden en zelf via uw eigen gebruikelijke manier contact op te nemen met de sollicitant.

Ga in uw account naar ‘Vacatures’. Hier kunt u per vacature zien hoe vaak deze is weergegeven, in de alert is meegegaan en hoeveel sollicitaties hierop zijn binnengekomen. 

Let op: wanneer u een Pay per Click of Pay per Application abonnement heeft afgesloten dan zullen de sollicitaties rechtstreeks op uw eigen website terechtkomen en kan het aantal sollicitaties niet meer door ons worden gemeten.

Nee, op Vacaturebank Noord Nederland kunt u als organisatie onbeperkt vacatures plaatsen.

Wanneer u in onze cv-database kijkt, zult u anonieme cv’s zien. Deze zijn gratis te bekijken. Wanneer u interesse heeft in een cv, dan zult u moeten betalen om alle gegevens tot uw beschikking te krijgen. Dit kunt u eenmalig betalen, maar wij hebben hiervoor ook verschillende premiumpakketten ter beschikking.

Krijgt u een cv binnen doormiddel van een sollicitatie, dan is deze altijd gratis te bekijken en te downloaden.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via info@jobit.nl.

Met Bulk acties kunt u een actie uitvoeren op één of meer geselecteerde rijen in een tabel.

Bekijk in deze video hoe u filters aanmaakt en opslaat als weergave.

Bekijk in deze video hoe u Notities en Taken met tags aanmaakt.

Bekijk hier hoe u een weergave met alleen eigen en openstaande taken aanmaakt.

Staat jou antwoord er niet bij, stel dan hier je vraag

To navigate
Press Enter to select